20101219

Impian Kita

Setiap tahun berbeza kisah  hidup aku. 
Semuanya berbeza dah macam petrol naik turun naik turun.
Tapi itu yang seronok. Walau celaka mana pun kehidupan,ia tetap kehidupan.
Jadi cuma perlu sedikit suntikan sabar dan tenang pasti aku kental meredah kehidupan ni.
Kata orang,hidup jangan terlalu dirancang sangat. Nanti perfect.
Kalau perfect kan dah tak best.
Tapi jangan amal sikap lepas tangan tak rancang apa-apa.
Kalau dah malas nak rancang cuma perlu idea.
Janji ada idea walaupun macam tahik. Biar kita ada idea nak buat apa-apa.



Kalau bijak cuba -cuba lah selesai benda ni !

No comments: