20101025

Matang Agaknya ?

Myspace dan Facebook sangat sinonim.
Dalam kepala aku juga sudah mula tergambarkan photo-photo 'shot-amik-sendiri' atau 'shot-pantulan-cermin'. Itu perkara wajib.
Tapi maaf aku tak semudah itu nak klik butang approve.
Bila otak kecil aku dah mula tergambarkan aksi-aksi 'shot-ambik-sendiri', terbayanglah pula feedback mereka apabila butang approve sudah di-klik " thanks 4 da approve,jgn lupew taow tomment peach sayew "
Ahhh,naik meremang bulu roma membaca.
Serta merta butang deny di-klik.
'' Apa sudah matangkah mereka ? "


#Maaf entri ini tiada unsur sindiran tapi hanya mengorek kenyataan.

9 comments:

kucinglipat said...

mira dulu pon mcmtu. :D

MyraHsm said...

Tapi titew tkdew aahh tolis cam niew. hakhakhakk

kucinglipat said...

yekew? anda yakin? ehem. heheehehe. ala. suma org main myspace penah mcm tu. :D

MyraHsm said...

yelew,yakin. kitew tkdew tulis cmniew pun :P
bahasa itu indah dan saya pernah men-join diri dekat myspace barangkali tidak mungkin pernah berbahasa seperti itu. mungkin anda. :D

kucinglipat said...

hahhaa. ingin saya buktikan? :D

MyraHsm said...

Perlu?

kucinglipat said...

kenapa nk tkut kalau tak buat? :)

MyraHsm said...

Hahah,okay la. Buat laa. Amboi pndai noh psyco orang. Grr !

kucinglipat said...

hahahaha. :D